Scanmar

Scanmar news group Join!  

Scanmar oplossingen en producten

Op 15 oktober organiseert Scanmar in samenwerking met Anago, het Smart Insights Event. Deze dag biedt u de unieke mogelijkheid om in een keer op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van planning & forecasting, business- en marketing intelligence en big data. 

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd om deel te nemen?

Lees dan hier verder...


Scanmar biedt al meer dan 20 jaar oplossingen op het gebied van analyse, planning en monitoring. Onze oplossingen en software producten bieden de juiste ondersteuning in de gehele performance management cyclus. Scanmar is inmiddels uitgegroeid tot de marktleider op dit gebied.

Staat een van de volgende vragen op uw agenda? Klik dan door naar het desbetreffende onderwerp voor ons aanbod:

Scanmar levert software, ready2run applicaties en custom build oplossingen. Tevens biedt Scanmar diverse services: van consultancy, support en dataservices tot en met hosting.

De financiële voordelen blijken in de praktijk niet alleen te bestaan uit een 30%-70% efficiëntere werkwijze (tijdwinst in analyse, monitoring en rapportage) maar ook uit significante verbetering van 'bottom line results'.

Vraag een Quickscan aan om snel inzichtelijk te maken welke voordelen u kunt behalen met één van de Scanmar oplossingen.

U bevindt zich hier: Home Home